January 12, 2012

: Alhamdulillah .. Rezeki :

Lambatnye post kan . x best tol Amy ni . hhaha .. sorry la, tersgt la bizi mencari rezeki ..

Rezeki? .. ape tuh? (xsuspend pon..haha) . Alhamdulillah, rezeki kahwin kot .
Kami telah dinobatkan sebagai juara untuk pertandingan
"Most Lovely Couple " anjuran My big Event .

Hadiah yang ditawarkan :

- 1st place: Photography package worth RM4,000
- 2nd place: Photography package worth RM3,000
- 3rd place: Photography package worth RM2,000

Alhamdulillah .. Terima Kasih tak terhingga buat keluarga dan teman teman yang support kami. Juga terima kasih buat B2B yang menyokong kami walaupon kite tak kenal . Luv u oll so much !!

Dan yang penting terima kasih untuk DMZ Design kerana
menawarkan adiah yang amat berharga itu .. to DMZ crew, thanks for layanan istimewa u oll .. (lupe nk snap2 picture.sowy..)

U oll blh la jenguk-jenguk website dorang . Package yg ditawarkan agak menarik jugak .. nk tgk hasil blh tgk kat FB dorang kat cini https://www.facebook.com/dmzdesign. (sempat promote tuh ! ade dpt free lg ta? mimpi je lah .. hikhik)

** terima kasih My Big Event **
kerana anda lah kami dah jimat RM4000 untuk photography part . credit to DMZ Design for the prize .
kita tunggu hasilnye yang lambat lagi tu ye .. hehe .. bkn lmbat siap, tp majlis tu yg lmbat lagi . hikhik .

** kami disuruh untuk bsanding . auww..ta saba nmpak .. dgn ati yg rela nye..ceewwaah . kami pon naek . tp en, ta sangke le si pemalu aka inchik penunang yg malu2 kambing ni naek jugak .. hikhik . luv u ketat la inchik penunang !! **
(jatoh cinta pada kesimplelan pelamin inih !)
credit to : Asyiqs Bridal

ta lupe jugak TANIAH buat rakan B2B yg laen ..

* cik CT Hajar & her lovely futere husband*

* cik Suhaila Samsudin yg comeL lote pon menang jugak *
Tahniah both of u !

Fuhh, entry yg plg panjang membebeL kot . huhu .. Last but not least, thanks, thanks n many thanks for the support that u oll give to us . really appreciate the kindness !!


THANK YOU !!!

6 comments:

Liya Laa said...

Tahniah :D

dhiera said...

kite baru 1st time dtg lawat amiza.. tahniah yunk!

ameyamiza said...

Terima kasey Liya :)

ameyamiza said...

yeke . time kasih sudi melawat kita . kita ade jugak melawat awak, tp xtgll jejak je . ngee ..

Kikin Amer said...

tahniah dear! rezeki kahwin ni :)

ameyamiza said...

Alhamdulillah..mekasey cik kikin . jimat la satu bahagian wak .