August 3, 2011

:: misi mencari Lantern ::

Ok lah, hari ni aku nak share ngan u olls pasal Lantern. hampir smua b2b cari mende alah ni temasuk aku "penunang to be" ..
Setelah aku google google kat mana lokasi yang murah untuk cari lantern ni, akhirnya tcapai lah hasrat ku untuk memilikinya .. terima kasih b2b di luar sane atas info-info anda ..

aha..ni la gps aku. map pon ade .. thanks Jiebah sbb sudi teman aku untuk capai hasrat ku utk memiliki si lantern :) . kami ta sesat oke, tapi salah lorong je kan . ta susah pon na cari kedai ni .. semua nye di hujung jari ...

ni lah kedai dia .. The Basket Shop . [sila abaikan model yg ta bebayar ituh ..]

banyaknye..truja sesangat tgk lantern-lantern nih . berat sgt kaki untuk melangkah pulang . habis kami selongkar kedai ni cari barang ape lagi yang ade jual . kedai ni pon ade jual bakul . macam-macam jenis bakul-bakul cantek yang korang boleh dapat kat cni .

aku beli ta banyak lantern ni . klu beli 50 dapat diskaun 10% and klu beli 100 dapat lah 15 % . syok weh ... so sape2 yang nak lantern ni, boleh la pegi melawat The Basket Shop . melawat tu jgn ta bwk duit plak . bile dah kat sane, mesti ade brg yg akan korang grab . mcm aku ni la kan . teruja kot . haha ..

Selamat melawat .. !

8 comments:

Berry Bee said...

thx....info berguna...dok carik gak kedai niy!
hehehe.....

ameyamiza said...

u r welcome .. pegi la cari .. byk lantern blh pilih .murah lagi tuh ..

ana raisya said...

menarik sgt

ChocStrawberries said...

suke sgt lantern nie..

mrs irmidrza to be said...

kat mn yer area kedai ni?

ameyamiza said...

ana : cntek sgt . mase tunang ari tu sy pkai lantern ni ltak kat plamin .

choc : ape tgu lg, grab la . hehe ..

irmidrza : kat KL dear . u klik kat The Basket shop tu, ade map die ..

nurul izayani said...

murah yg mcm mana..ce cerita detail..mcm y sy jumpa lantern 4" = 3ringgit..

ameyamiza said...

beli byak dpt murah dear . arga die ikot saiz .