July 11, 2012

Wordless Wednesday # Dilema #

51 days more to go... 

tapi my reception outfit x decide lagi oke..

help me to decide friends..

Theme : Purple + Silver 


Ni macam dah menepati theme, tp inchik penunang kate the dress look macam biase je..


Luv this dress, simple je..tp oke kene ke ngan thema? 
i decide nak pkai inner purple & tudung purple. u oll rase oke x?

Help me to decide.. buntu...


2 comments:

Mr and Ms bOZhiCkA said...

mesti tengah wat final preparation kan sekarang nih?anyway saya pon, 4 bulan gi nak kawen..hehehe...jom sama2 kongsi prep kita.. my blog bojailuvicka.blogspot.com.. I dah follow you, follow me back ye...

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)