April 5, 2012

:: Tukar tarikh & Theme ::

Salam luvely readers..

fuhh..behabuk & besarang lelabah dah bLog ku inih? 

Nape lame ta hupdate ha macik ?? busy la daling daling kuh ... maafkan saye.. maaf kan saya ..

Hari mud nak hupdate datang n ade la mase sket en .. 

ape? tukar tarikh.. YES !! 

dengan ini daku mengishtiharkan majlis daku dengan inchik penunang di tunda ke SEPTEMBER.. ark...lambatnye.. 
(mood #: miang + gatal ..)

** majlis ditunda atas sebab-sebab tertentu..**

Sekian!!

Eh, belum lagilah..ngee..

Entri awal taun ade cite pasal Wedding Theme.

Ade pertukaran sket dari sebelah inchik penunang, mak inchik nak color Pink + Brown.

Memule daku rase cam peliks gak color tu, tapi atas bantuan abg. Google, aku rase macam cool je..




Korang x rase cool ke yang macam daku rase ?? haha..

Sweet jugak en..

Xpelah, ape pon theme wedding kami, yang penting kami sah menjadi suami istri.. 

tak gitu :) rakan-rakan. hehe ..


2 comments:

miszatie said...

btol2 stuju..asalkan sah jd suami istri tu yg pntg kaaaan..:)

maryaaaaaaa said...

hi! cantik combination pink+brown. sweet je.. hehe.dulu pun pernah terfikir nk pink & brown tp x jadi sbb tunang dh pakai pink. :)