September 30, 2011

:: SPREAD LOVE CONTEST with Fieyza Hantaran ::

ari ni aku abiskan mase bjalan jalan . tp bestnye aku bjalan ni ta pkai duit n ta memenatkan .. huhu, aku blogwalking je lah .. jalan pye jalan .. aku jmpe satu blog ni, die ngah wat contest lah wei .. uhh .. aku pon excited kot nak join . ha.. meh usya ape syarat die ..


1. Like page Fieyza Hantaran - DONE

2. Follow blog Fieyza Hantaran - DONE

3. Buat satu tajuk SPREAD LOVE CONTEST with Fieyza Hantaran dalam blog dan ceritakan secara kreatif tentang majlis perkahwinan impian anda . - DONE

Semacam tidak percaya, tetibakan saya dah mempunyai impianperkahwinan saya sendiri. Uhh, saya bemimpikah?? ,Amiza, terima kenyataan ok, yang kau adalah tunangan orang.

Impian saya adalah untuk mempunyai majlis perkahwinan yang S.I.M.P.L.E.. Simple as i can..

Macam-macam tema perkahwinan sekarang ni yang kita tau. Contohnya ala Bollywood, English Garden, Traditional dan macam-macam lagi ..

Ape yang saya nak adalah bertemakan Purple color . Maka majlis saya nanti adalah bertemakan Purple . I love purple oke .

Saya prefer konsep DIY . aku impikan untuk menDIY pelamin, door gift, hand bouquet, centrepiece dan yang lain-lain. Bialah orang kata tak cantik, tapi saya puas hati atas hasil usaha saya sendiri.

Saya mahukan majlis yang sangat besederhana mengikut kemampuan. Yang penting perkahwinan saya nanti mendapat restu dari kedua orang tua.

Selain itu, impian saya, semoga perkahwinan saya dan sidia mendapat keberkatan dari YANG ESA..

Sertakan gamaba TERBAIK anda semasa majlis pertunangan anda dan ceritakan ke
napa anda suka FOLLOW Fieyza Hantaran . - DONE

Saya rasa ini adalah gambar terbaik kami ketika majlis pertunangan kami. Entah kenapa terasa bahagia sangat bila tengok muka inchik tunang ni senyum lebar. Saya pun terikut senyum .. wink wink .. *_*

Nape saya suka follow Fieyza Hantaran?

Saya suka follow Fieyza Hantaran ni sebab design hantaran dia cantik-cantik ok. Saya jadikan design dia sebagai sumber inspirasi. Dari takde idea nak hias, bukak blog dia, idea pon datang. Tak tipu, ni cerita betul tau. Dan bunga dalah peranan penting dalam hiasan Fieyza Hantaran ni. Cantik dan luv it.


4. Tag min 5 orang / lebih kawan / saudara anda untuk spread love . - DONE


5. Tinggalkan link dibawah blog http://creative2touch.blogspot.com - DONE


** eh..tadi kate nak usha syarat je .. terjoin la plak..hahaha **
** saje mencuba nasib, kalau menang rezeki . B2B yang lain, join la contest ni ya .. :) **

5 comments:

.:shura shushi:. said...

Good Luck dear..!!

ameyamiza said...

thanks babe ;)

♥cik yuni.ﺃﻳﻮﻨﻲ ﻓﻃﺄﻧﻪ™ said...

Gud luck macik! Wei..npe name ku ta tesenarai lam tagging fren tu heh? Hoho

ameyamiza said...

cik yuni oii . sila lah aktifkan bLog anda oke !!

♥cik yuni.ﺃﻳﻮﻨﻲ ﻓﻃﺄﻧﻪ™ said...

Hahaha. Sdg cari mase utk aktifkan semula. Wee